Over deze website

Screen Shot 2015-10-27 at 2.11.04 AM 

Het lijkt dat de vele “promo” verhalen zoals op Vice.com waar Modafinil wordt aangeprijsd als de werkelijke NZT wonderpil van de film Limitless, waar door inname, gedeeltes van je brein worden ontluikt met als gevolg dat je een soort van superversie van jezelf wordt: intelligenter, productiever, energieker en ga zo maar door.

Ook de voormalige presentator van Fear Factor, Joe Rogan heeft zijn bijdrage geleverd aan de toegenomen populariteit van het middeltje door te zeggen dat het een superintense focus met zich meebrengt.

Mede door deze uitingen heeft de interesse en het gebruik ervan wereldwijd, en dus ook een Nederland (in de afgelopen twee jaar), een vlucht genomen.

De zoekopdrachten naar “Modafinil” in Google trends tonen dit aan:

Internationaal

Screen Shot 2015-10-27 at 2.09.03 AM

Nederland

Screen Shot 2015-10-27 at 2.09.37 AM

Door mijn eigen fascinatie voor het middel ben ik deze website begonnen. Ik bedoel: wie wil er nu niet groeien in een superversie van zichzelf om zo tot geniale inzichten te komen om daar je voordeel mee te doen:

* eindelijk snappen wat ze met de relativiteitstheorie bedoelen

* de gaten in de markt zien en uitbuiten

*  een middel om AIDS te vinden om hem voorgoed om zeep te helpen

Buiten deze existentiële vragen heb ik een aantal struikelblokken overwonnen die andere geïnteresseerden kan helpen in het recreatieve gebruik van Modafinil:

* Waar kan ik dit medicijn kopen? Is het middel te kopen zonder doktersrecept? Is het legaal om dit middel te kopen online zonder doktersrecept?

* Wat zijn de risico’s bij het gebruik?

* Wat zijn positieve ervaringen van gebruikers?

* Is het echt een “limitless middel” of is het vooral hype?

Daar het lijkt alsof steeds meer mensen op zoek zijn naar Modafinil om hun prestaties te vermenigvuldigen, heb ik deze website opgezet om hen over de verschillende facetten van dit middel te informeren.

 

9 comments

 1. Nou lekker wil ik een bericht sturen naar jullie website om informatie in te winnen omtrent de modafinil en het feit dat de pillen namaak merk3n zijn en hoe dat zit en of het wel net zo effectief werkt als orginele kan ik geeneens een email versturen dus geen contact zoeken.
  Wie verzekerd mij dan dat ik na bestelling en betaling wel medicijnen opgestuurd krijg?
  medicijn-kopen.nl doet hetzelfde bijna je betaald en vervolgens sturen ze niets op, weg 45,00 euro
  En contact zoeken gaat niet via email en telefoon nummer of adressen zijn er niet.

  1. Hallo,

   Jammer dat je die ervaring hebt opgedaan bij medicijn-kopen.nl, maar mijn insteek is het snel, gemakkelijk en toegankelijk voorzien van Modafinil aan de mensen. Als je de website doorspeurt kun je de recencies van andere mensen zien en om contact op te nemen kun je gewoon het contactformulier invullen.

 2. Geweldige service door deze website bij mijn bestelling. In eerste instantie was mijn bestelling niet geleverd door een foutje van de post. Toen ik hierover contact op nam kreeg ik binnen een paar uur reactie dat er een nieuwe zending gedaan zou worden. Die zending heb ik inmiddels binnen. Alles werd geleverd in een witte envelop en de pillen zitten netjes in hun originele verpakking. Ik kan deze site aanraden!

 3. Beste,

  Als ik bv. 10 tabletten Modafinil Modvigil 200mg wil bestellen, worden deze dan via enveloppe verzonden of dient er iemand thuis te zijn om een pakketje aan te nemen? Het zou gaan om levering in België indien dit uitmaakt voor het beantwoorden van deze vraag.

  Alvast bedankt!

 4. Het is echt waar en dit is mijn inziens een betrouwbaar persoon. Alles netjes ontvangen en wel de volgende dag. Snelheid en leveren wat je koopt. Hulde aan de verkoper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *