Over deze website

Screen Shot 2015-10-27 at 2.11.04 AM 

Het lijkt dat de vele “promo” verhalen zoals op Vice.com waar Modafinil wordt aangeprijsd als de werkelijke NZT wonderpil van de film Limitless, waar door inname, gedeeltes van je brein worden ontluikt met als gevolg dat je een soort van superversie van jezelf wordt: intelligenter, productiever, energieker en ga zo maar door.

Ook de voormalige presentator van Fear Factor, Joe Rogan heeft zijn bijdrage geleverd aan de toegenomen populariteit van het middeltje door te zeggen dat het een superintense focus met zich meebrengt.

Mede door deze uitingen heeft de interesse en het gebruik ervan wereldwijd, en dus ook een Nederland (in de afgelopen twee jaar), een vlucht genomen.

De zoekopdrachten naar “Modafinil” in Google trends tonen dit aan:

Internationaal

Screen Shot 2015-10-27 at 2.09.03 AM

Nederland

Screen Shot 2015-10-27 at 2.09.37 AM

Door mijn eigen fascinatie voor het middel ben ik deze website begonnen. Ik bedoel: wie wil er nu niet groeien in een superversie van zichzelf om zo tot geniale inzichten te komen om daar je voordeel mee te doen:

* eindelijk snappen wat ze met de relativiteitstheorie bedoelen

* de gaten in de markt zien en uitbuiten

*  een middel om AIDS te vinden om hem voorgoed om zeep te helpen

Buiten deze existentiële vragen heb ik een aantal struikelblokken overwonnen die andere geïnteresseerden kan helpen in het recreatieve gebruik van Modafinil:

* Waar kan ik dit medicijn kopen? Is het middel te kopen zonder doktersrecept? Is het legaal om dit middel te kopen online zonder doktersrecept?

* Wat zijn de risico’s bij het gebruik?

* Wat zijn positieve ervaringen van gebruikers?

* Is het echt een “limitless middel” of is het vooral hype?

Daar het lijkt alsof steeds meer mensen op zoek zijn naar Modafinil om hun prestaties te vermenigvuldigen, heb ik deze website opgezet om hen over de verschillende facetten van dit middel te informeren.